четверг, 23 августа 2012 г.

Վերապատրաստումների ժամանակացույցը և թեմատիկ պլանը

Հարցաշար

25 օգոստոսի 2012 [շաբաթ] [10 ժամ]
  1. 10:00 - 11:30
  2. 11:40 - 13:10
  3. 13:30 - 15:00
  4. 15:10 - 16:40
  5. 16:50 - 18:20
Կրթության մասին ՀՀ օրենք
Հանրակրթության մասին՚ ՀՀ օրենք




26 օգոստոսի 2012 [կիրակի] [10+10=20 ժամ]
  1. 10:00 - 11:30
  2. 11:40 - 13:10
  3. 13:30 - 15:00
  4. 15:10 - 16:40
  5. 16:50 - 18:20


ՙՊետական ոչ առևտրային կազմակերպությունների՚ մասին ՀՀ օրենք, 

27 օգոստոսի 2012 [երկուշաբթի] [10+10+5=25 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
Պետական հանրակրթական ուսումնական հաստատության տնօրենի ընտրության(նշանակման)՚ կարգ

28 օգոստոսի 2012 [երեքշաբթի] [10+10+5+5=30 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՀՀ Պետական հանրակրթական ուսումնական հաստատության կոլեգիալ կառավարման մարմնի` խորհրդի ձևավորման՚ կարգ,
ՙՀանրակրթական ուսումնական հաստատության ուսուցչի թափուր տեղի համար մրցույթի՚ կարգ

29 օգոստոսի 2012 [չորեքշաբթի] [10+10+5+5+5=35 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՙՀՀ պետական ուսումնական հաստատություն՚ՊՈԱԿ-ի Օրինակելի կանոնադրություն 

30 օգոստոսի 2012 [հինգշաբթի] [10+10+5+5+5+5=40 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՀՀ հանրակրթական հաստատություն սովորողների ընդունելության, տեղափոխման և 
ազատման՚ կարգ,

31 օգոստոսի 2012 [ուրբաթ] [10+10+5+5+5+5+5=45 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
Ուսումնական հաստատության սովորողների կողմից կրթական ծրագրերի յուրացման 
ամփոփիչ  ստուգման կամ ատեստավորման անցկացման, սովորողների փոխադրման և 
ավարտման՚ կարգ,
ՙԷքստեռն¥դրսեկություն¤ փոխադրական և ավարտական քննություններ  
կազմակերպելու՚ կարգ

1 սեպտեմբերի 2012 [շաբաթ] [10+10+5+5+5+5+5+10=55 ժամ]

  1. 10:00 - 11:30
  2. 11:40 - 13:10
  3. 13:30 - 15:00
  4. 15:10 - 16:40
  5. 16:50 - 18:20
ՙԱշխատանքային օրենսգիրք՚

2 սեպտեմբերի 2012 [կիրակի] [10+10+5+5+5+5+5+10+10=65 ժամ]

  1. 10:00 - 11:30
  2. 11:40 - 13:10
  3. 13:30 - 15:00
  4. 15:10 - 16:40
  5. 16:50 - 18:20
ՙԻրավական ակտերի մասին՚ ՀՀ օրենք
ՀՀ քաղաքացիական օրենսգիրք

3 սեպտեմբերի 2012 [երկուշաբթի]  [10+10+5+5+5+5+5+10+10+5=70 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՙՀաշվապահական հաշվառման մասին՚ ՀՀ օրենք

4 սեպտեմբերի 2012 [երեքշաբթի] [10+10+5+5+5+5+5+10+10+5+5=75 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՙԳնումների մասին՚ ՀՀ օրենքի  

5 սեպտեմբերի 2012 [չորեքշաբթի] [10+10+5+5+5+5+5+10+10+5+5+5=80 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՙՏեղական ինքնակառավարման մասին՚
ՙԿրթության առանձնահատուկ պայմանների կարիք ունեցող անձանց կրթության մասին՚

6 սեպտեմբերի 2012 [հինգշաբթի] [10+10+5+5+5+5+5+10+10+5+5+5+5=85 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
ՙԿրթության պետական տեսչության մասին՚ ՀՀ օրենք
ՙԵրեխայի իրավունքների մասին՚
ՙՆախադպրոցական կրթության մասին՚

7 սեպտեմբերի 2012 [ուրբաթ] [10+10+5+5+5+5+5+10+10+5+5+5+5+7=92 ժամ]

  1. 14:00 - 15:30
  2. 15:50 - 17:20
  3. 17:30 - 18:15
  4. 18:25 - 19:55
Մանկավարժության և  հոգեμանություն
ՙՎարչական իրավախախտումների վերաμերյալ՚ ՀՀ օրենսգիրք

8 սեպտեմբերի 2012 [շաբաթ] [10+10+5+5+5+5+5+10+10+5+5+5+7+12=99 ժամ]

  1. 10:00 - 11:30
  2. 11:40 - 13:10
  3. 13:30 - 15:00
  4. 15:10 - 16:40
  5. 16:50 - 18:20
  6. 18:30 - 20:00
ՀՀ Սահմանադրություն 
Լեզվի մասին՚ ՀՀ օրենք

Комментариев нет:

Отправить комментарий